Öppettider och kurser

Hitta hit . från Åre till Åre Kafferosteri, Helgesjövallen 211

Rosteriet - endast öppet för bokade grupper. 

Om ni är en grupp som vill komma till oss så kan ni boka koppning/ smakprovning eller ett kafferep. Välkomna att kontakta oss på telefon 0733-74 40 43 eller 070-647 57 27 eller via mail info(att)arekafferosteri.se. Se nedan för mer information.

 

Vägbeskrivning 

Kör av E14 vid Undersåker Kyrka, när du står på vägen ovanför E14, vid kyrkan, med nosen mot Åre, kör 800 m, då kommer du till Slagsån, ta höger- finns en skylt, Åre Kafferosteri 7, följ vägen, förbi Gunnilvallen och vidare ut i skogen till vägs början, när det börjar bli vackert så är ni framme! Svart hus på vänster sida av vägen. Rosteriet ligger i sousterrängvåningen. Parkera gärna på höger sida framför våra garage. 

Kaffeprovning eller en sk Koppning 2 timmar

Följ med på en koppning till Åre Kafferosteri.
Under 2 timmar kommer vi att smaka, dofta på  och njuta av olika kaffen. Vi koppar våra singlar och bryggkaffen. Vi berättar om kaffet och rostning och vad specialkaffe innebär. Ring eller maila för att boka en tid.

 

Pris ink moms:

1-5 personer: 1800 kr/grupp. 6-10 personer: 300 kr/person. 11-15 personer: 275 kr/person.  

 

Kafferep 2 timmar

Kom till oss på kafferep. Vi börjar med att göra kok-kaffe och serverar med 7 sorters kakor medan vi pratar om specialkaffe och hur du brygger kaffe. Vi har sedan en liten provsmakning. Räkna med 2 timmar i specialkaffets värld. 

Pris ink moms:

1-5 personer: 1800 kr/grupp. 6-10 personer: 300 kr/person. 11-15 personer: 275 kr/person.   

 

 

Baristautbildning för café- och restaurangpersonal

Vi utbildar dig i espressobryggandets sköna konst. Vi startar där du är och jobbar sedan praktiskt vid espressomaskinen för att öka din kunskap. 

 

Max 4 personer, 3 timmars utbildning vid espressomaskinen, 6000 kr ex moms per grupp. Finns även möjlighet att vi kommer till er och utbildar, då tillkommer 1000 kr per grupp + resekostnad.

   

Hyr din egen barista

Nu har du möjlighet att hyra din egen barista. Ska du på mässa med ditt företag och önskar få uppmärksamhet och locka kunder till din monter? Eller ska du gifta dig eller fira din födelsedag? Eller vill du bara hyra en barista ändå? Vi tillhandahåller espressomaskin, kvarn, kaffe och barista.

 

Mejla oss för priser och mer information, info(att)arekafferosteri.se


 

 

 

 

 

Åre kafferosteri – Helgesjövallen 211 SE-837 94 Järpen – tel 070-647 57 27 –
Medlem i Specialty Coffee Association of Europe Sweden